Pretvorit ćemo vas u vrhunsku domaćicu i kuća će mirisati po keksićima… naša sirova tijesta samo razvaljate, oblikujete i ispečete 🙂
Cijena 800 g: 16,00 €
Sastojci tijesto za vaniliće: pšenično brašno, maslac, orah, šećer u prahu, šećer, jaja, mlijeko, vanilin šećer, rum.
Alergeni: mlijeko, gluten, orah, jaja.
Upute vanilići: oblikovati valjke promjera 1,5 cm i rezati na 5 cm dužine, oblikovati po želji, staviti na papir za pečenje i u zagrijanu pećnicu, peći 10 minuta na 180°C. Pečene kekse posuti šećerom u prahu.
Sastojci tijesto za čokoladne kolačiće: pšenično brašno, čokolada, maslac, badem, jaja, smeđi šećer, šećer, vanilin šećer, prašak za pecivo.
Alergeni: gluten, mlijeko, badem, jaja.
Upute čokoladni kolačići: oblikovati kuglice veličine oraha, staviti na papir za pečenje i u zagrijanu pećnicu, peći 10-12 minuta na 175°C.
Sastojci tijesto za medenjake: integralno brašno od pira, suncokretovo ulje, med kesten, šećer, jaja, aronija, prašak za pecivo, cimet, klinčić.
Alergeni: gluten, med, jaja.
Upute medenjaci: razvaljati tijesto na 8 mm debljine, rezati željene oblike, staviti na papir za pečenje i u zagrijanu pećnicu, peći 12 minuta na 175°C.
Sastojci tijesto za zvjezdiće ili skeljence: pšenično brašno, maslac, šećer, jaja, mlijeko.
Alergeni: gluten, mlijeko, jaja.
Upute zvjezdići / skeljenci: razvaljati tijesto na 3-4 mm debljine, rezati željene oblike, staviti na papir za pečenje i u zagrijanu pećnicu, peći 8 minuta na 175°C. Isto napravite za skeljence, samo razvaljano tijesto izrežite dvostrukim kalupom (tako da jedan keks ima rupu, a drugi nema), a nakon pečenja na keks bez rupe stavite pekmez po želji i poklopite keksom s rupom prethodno posutim šećerom u prahu.
Za narudžbu molimo nazovite
na broj +385 98 613 461
+385 1 3090 155 ili
e-mail: info@torte-i-to.hr