...dobro je biti izbirljiv...

Café Centar Kaptol

Dakle to je taj kafić gdje je gazda stavio prevelike fotelje i to će ga odvesti u propast. Da su stolice manje stalo bi više stolova. I bila bi još veća gužva. A, ne.

Najljepše je ovdje, na primjer, u ponedjeljak ili utorak ujutro (tad ima više novina), sve je easy, jastuci su friško rastreseni, konobari opušteni… divota. Sjednete uz izvrsnu Illy kavu, naručite tortu, uzmete još nerazlistane novine, a konobar vam možda da i daljinski od tv-a. I onda još iskoristite sve blagodati Centra Kaptol, obavite sve na jednom mjestu i na kraju opet dođete na jednu kavicu i mineralnu, da se odmorite.

Vikendom je, priznajemo, gužva, ali tako je to. Shopping centar po zimi ne ide bez gužve, kud svi tud i vi. Zato nam podarite razumijevanja u groznici subotnje špice :). E, da, i kad je vama južina i boli vas glava – i nama je južina i boli nas glava. Tako da nam onda podarite još više razumijevanja u toj groznici subotnje špice 🙂 :). I za to vam unaprijed puno hvala.

Od proljeća do jeseni možete uživati i na svježem zraku na našoj terasici gdje će vas dodatno opustiti šum vode obližnje fontane. Ili gdje vaša djeca mogu nesmetano trčkarati s mogućnošću da se u istoj fontani i smoče ili u nju ubace vaš novi mobitel. A ako ste s djecom, znajte da unutra pokraj novina imamo kutiju s igračkama, da vam povećamo mogućnost pijenja te izvrsno skuhane kave u miru.

Café Centar Kaptol
Nova Ves 11, Zagreb

radno vrijeme:
pon-sub 8-23, ned 9-23 h
tel 4860 691 / 099 3434 111

Pin It
avatar